a

Activități de comunicare și informare la centrul PNDVC

În perioada 25-26 iulie 2023, la Centrul de vizitare al PNDVC au avut loc 3 evenimente, la care au participat turiști entuziaști, studenți,vizitatori din toate colțurile țării, care doresc să se conecteze cu natura și să înțeleagă mai bine eforturile noastre pentru a proteja și a promova această comoară națională.

Turiștii au avut ocazia de a descoperi secretele frumuseții naturale și a dezvoltării durabile și de a viziona un film captivant creat în cadrul proiectului nostru.

Situat în mijlocul frumuseții naturale a parcului național, centrul de vizitare este locul magic unde natura se întâlnește cu oamenii și cu educația. Turiștii au avut ocazia de a explora expozițiile interactive, de a învăța despre diversitatea faunei și florei locale și de a descoperi eforturile de dezvoltare durabilă. Unul dintre momentele cheie ale vizitelor a constat în proiecția filmului realizat în cadrul proiectului, film care aduce la viață poveștile și experiențele unice ale comunităților de pe teritoriul parcului național și ale frumuseții naturale din jurul nostru.